Prilikom posete ovoj web stranici, naš cilj je da iskoristimo informacije koje nam pružite da naučimo nešto o Vama i Vašim potrebama. Postoji mogućnost da zatražimo: Vaše ime i prezime, email adresu, kućnu adresu, komentare, predloge ili neku drugu informaciju, a sve u svrhu stvaranja baze podataka koja će nam omogućiti da unapredimo komunikaciju, odgovorimo na vaša pitanja ili komentare i da Vas obavestimo o osvajanju raznih nagrada.

Ukoliko ne želite biti kontaktirani ili želite ispraviti ili izbrisati Vaše lične informacije, molimo Vas da nam pošaljete e-mail. Vaše lične informacije će biti sačuvane isključivo u bazi podataka LENA BABY GROUP DOO. i neće biti davane na uvid bilo kome izvan naše firme, osim ukoliko dobijemo Vaš pristanak na to ili ako nas na to obavezuje zakon.

Koristeći ovu web stranicu podrazumeva se da pristajete na naša pravila privatnosti informacija. Ukoliko se ne slažete sa našim pravilima privatnosti informacija, molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu. Zadržavamo pravo promene i prilagođavanja pravila privatnosti informacija u bilo koje doba. Molimo Vas da povremeno proverite potencijalne promene pravila privatnosti informacija. Vaše stalno posećivanje ove web stranice, podrazumevaće da se slažete sa pravilima privatnosti informacija i potencijalnim promenama.

Hvala na poseti našoj web stranici.

Beograd, Čukarica, Dostojevskog 17
(011) 305 77 66
info@lenababygroup.rs